Nusa Lembongan

image
Lembongan heeft verschillende soorten accomodaties. Echte luxe is hier lastig te vinden. Het is en blijft een eiland en echte 5 sterren resorts zijn hier niet echt. Gelukkig maar ook want stiekem hou ik helemaal niet van die grote, overdreven en super de luxe hotels. Helemaal als ik op Bali ben, geef mij dan maar een romantisch, leuk hutje met een mooie buitendouche (wel met warm water graag!). Dus geen grote mega hotels maar meer dan genoeg goede opties.

Lembongan Beachclub 
Is een van de luxere resorts op het eiland. Mooie kamers, heerlijk zwembad en aan het strand. 

Nanuk Bungalows
Een van de goedkopere accomodaties maar zo leuk! Hele schattige huisjes, buiten badkamer en een zwembad. Super lieve staff en op een goede centrale plek op het eiland vlakbij Dream Beach. Kost helemaal niks ongeveer 30euro per nacht en het is echt super leuk en knus. 

image

Tiger Lilly’s Boutique Hotel
Een klein hotel aan de main road. Gemiddelde prijzen, leuke hutjes en een zwembad. Een goed restaurant (ze hebben de lekkerste banana pancakes met cocos ijs) en een leuke bar waar veel mensen ‘s avonds ook een drankje komen drinken of eten. 

image

Le Pirate
Zit op het andere eiland Nusa Ceningan. Super mooie locatie, extreem mooi uitzicht, kleine huisjes en heel goedkoop. Gloednieuw dus alles nog mooi en goede service. Aanrader! Klik hier voor de website van Pirates.

image

image

image

image

image

image

image

image

image