My Unique Style

Things i like

image

Ik ben al jaren fan van hippie markten, bohémian jasjes en tassen, sjaals met fliebertjes en de zogenaamde Ibiza look. Van Bohochique, aztec en Peruaanse prints, tribal dresses en Ibiza hippie chique. That’s my style.

Door de jaren heen krijg ik steeds meer favoriete merken, winkels en ontwerpers die exact dat maken wat ik gewoon moét hebben. Sinds ik een tijdje op Instagram actief ben kom ik steeds meer geweldige dingen tegen, zo ook mijn nieuwste aanwinst. MyUniqueStyle.nl

image

Wauw! Hier gaat elke ‘city hippie’ helemaal van door het lint! IK MOEST ZO’N TAS!!
De Bohochic Colombia Mochila’s in alle kleuren van de regenboog wil ik eigenlijk allemaal wel hebben. Na uren zoeken, vergelijken, vriendinnen om raad vragen en weer vergelijken heb ik deze uitgekozen:

image

En toen maakte ik de fout die ik wel vaker maak… “nog even verder kijken” OMG heb je die armbanden en ringen gezien? Oh en die portomonees!! En die kettingen… Ik wist het. Het was te laat. Ik ging los.

image

Een uur later was m’n winkelmandje vol en moest ik gaan schrappen. Want ik heb niet 4 tassen nodig en ook geen 6 paar armbanden.
De set Peru armbanden kon ik gewoon niet uit mijn winkelmand halen ik bedoel ‘hallo dit is altijd nog leuk als cadeautje’. Yeah right. Voor jezelf.
Nog snel een te gekke ring uitgezocht en natuurlijk mijn droomtas.

image

Maar er lonkt nog veel meer…
MyUniqueStyle wordt gerund door 2 leuke meiden uit het hoge noorden. Ze combineren hun 2 grote passies: reizen en fashion. Alle items op hun site zijn uniek. Dus je bent altijd origineel en je hebt niet het probleem dat als de Zara een keer een “it bag” heeft je allemaal met dezelfde tas loopt.

image

Dit wordt echt zo’n site die in mijn online shopping route een vaste plek krijgt. Ze leveren ook super snel dus wil je last minute shinen met het coolste cadeau op een verjaardag?

Check it out! 

image

image

image