Munch fit food to go

Munch fit food to go is eigenlijk het enige wat we nog nodig hadden in Amsterdam. Betaalbaar, gezond, biologisch, vers en supersnel een lunch scoren? Dat kan bij Munch! Maar je laptop open klappen en rustig een broodje of salade eten kan ook. Ze hebben zelfs een klein terras, kinderstoelen en een klein kinder-speelhoekje.
Munch fit food to go

Gezond en snel een lunch scoren bij Munch fit food to go

Ik heb vaak haast en dan is er weinig keus als ik onderweg wat wil eten. Vaak wordt het toch de goudgele M want dat tankstation voer is niet helemaal mijn ding. Maar dat is nu dus verleden tijd want we hebben Munch! Hier scoor je dus heel snel een super gezonde en lekkere lunch. Yeah!
Munch fit food to go

Munch fit food to go maakt elke dag alles vers

Ik heb dit dus serieus gecheckt want vaak vind ik de voorverpakte wraps en broodjes er bij de zogenaamd super gezonde zaakjes als deze toch niet zo vers uitzien. Ik heb het idee dat iemand dit vers maakt en dat ze er dan dik drie dagen mee doen. En dat vind ik dus niet vers. Ik wil dat iemand ‘s ochtends mijn wrap maakt en dat ik die dan een paar uur later ophaal en opeet. Dus echt vers en niet drie dagen houdbaar vers.
Munch fit food to go

Heerlijke wraps, acaibowls, salades en broodjes

Het menu bij Munch fit food to go is redelijk divers en naast alle gezonde gerechten hebben ze ook heerlijke brownies en repen chocolade. De falafel en Japanse zalm wrap vind ik echt mega lekker en de club kip met Thais low fat mayo is ook echt mijn favoriet. De shakes, smoothies en sappen worden ook elke dag vers geperst en zijn zeker niet de duurste van de stad. Maar wel een van de lekkerste! Ik vond de Snickers (duhh) met banaan, pindakaas, cacao en amandelmelk echt de shit. Maar de Slimming (super healthy) is ook echt heerlijk.
Munch fit food to go

Ontbijt en lunch voor on the go of gewoon een broodje eten

Munch zit nu alleen nog in Zuid, maar ze willen in elk stadsdeel Benieuwd geworden? Check hier het menu.

Benieuwd naar mijn favorieten van De Pijp? Ik vind dit de leukste lunchplekken in De Pijp. Oh en het centrum? Dit zijn de leukste hotspots in het centrum van Amsterdam.
Munch fit food to go