Maurice Coffee en Knits

Maurice Coffee en Knits is een nieuw en te gek concept in Antwerpen met meerdere vestigingen. Een kleine shop in het centrum (Schoenmarkt 35) vlakbij de Meir en een prachtig grote zaak in Berchem (Cogels-Osylei 88). Ik ging vorige week tijdens een weekendje Antwerpen uitgebreid brunchen bij Maurice in Berchem en dat was een groot succes.
Maurice Coffee & Knits leuk lunchen Antwerpen
Maurice Coffee & Knits zit vlakbij het station en heeft een geweldig groot en zonnig terras. Dat is alvast een pluspunt. Daarnaast kan je er makkelijk parkeren of indien je met het openbaar vervoer bent stap je letterlijk uit voor de deur.
De zaak zelf is groot, maar toch heel knus. Een mix van oubollig, strak design en vintage voeren de boventoon en de grote bar is het stralende middelpunt.
Maurice Coffee & Knits leuk brunchen Antwerpen
Overal zijn leuke zithoekjes, bankjes en tafeltjes neergezet en in het weekend hebben ze hier dus een speciaal brunch concept. Van 10:00 uur tot 15:00 uur kan je je hier voor 20 euro tegoed doen aan een hele tafel vol lekkers. Gezonde salades, broodjes, croissantjes, huisgemaakte granola, soja yoghurtjes, wentelteefjes met banaan, quiches, pasta salades, vegan spreads en tal van andere heerlijkheden.
Brunch Maurice Coffee Knits Antwerpen hotspot
Echt alles was lekker, gezond en met liefde gemaakt. De granola verdient een eervolle vermelding want dat was een van de lekkerste die ik ooit gegeten heb. Het meisje achter de bar vertelde dat ze deze elke dag vers en zelf maken en dat was duidelijk te proeven. Daarnaast hebben ze nog een scala aan allerlei soorten lekkere taarten en cakes mocht je nog niet genoeg gegeten hebben.
Maurice Coffee leuk lunchen Antwerpen
Geen zin in een brunch maar gewoon in poached eggs, pancakes of wat anders? Het menu van Maurice staat vol van de lekkere dingen. Ze hebben zelfs een granola station waar je helemaal los op kunt gaan!!
Maurice Coffee leuk lunchen Antwerpen
Maurice coffee & knits is echt een super leuke ontbijt / lunch hotspot in Antwerpen en vanaf hier zit je zo in het centrum. Het is slechts 5 minuutjes met de auto naar de Meird dus zelfs lopend is dit prima te doen.
Maurice Coffee leuk lunchen Antwerpen
Waarom heet het nou Maurice coffee & knits? Omdat ze meer doen dan alleen lekker eten serveren. Zo zitten er elke donderdag hippe omaatjes die je helpen met je naai & borduurwerkjes. Hoe leuk is dat?
lke donderdag zitten hier hippe omaatjes die je helpen met je naai & borduurwerkjes
leukste lunch hotspots Antwerpen MY Travel Boektje
Route?
Maurice heeft 2 locaties, waarvan een in het centrum van Antwerpen vlakbij de Meir. De tweede locatie zit in Berchem aan de Cogels-Osylei. Meer info? Check hier de website!
leukste lunch hotspots Antwerpen My Travel Boektje
Voor de complete lijst met leukste ontbijt / lunch en brunch hotspots in Antwerpen klik hier.
Meer Antwerpen tips? Bezoek MyTravelBoektje.com
leukste ontbijt en unch hotspots Antwerpen