Marvin

Marvin is een leuk winkeltje op de Kinkerstraat in Amsterdam West waar je naast leuke dingen kunt kopen, ook lekker kunt lunchen.
Marvin Amsterdam Kinkerstraat

Er staan broodjes op de kaart als Siciliaanse Caponata, sandwich met paprikahumus, geroosterde aubergine en pistache-pesto, ze hebben pastasalade met biefstuk, mango, chili en rode ui en gebakken makreel met polenta en zeekraal. Schalen met prachtig gegrilde groentes, lekker stokbrood en bietenhumus. Het ziet er allemaal vers en gezond uit.
Marvin Amsterdam Kinkerstraat

En dat klopt ook. Alle gerechten worden dagelijks bereid en het menu bepalen ze aan de hand van wat er te koop is op de markt. Heerlijk om snel een gezonde hap te scoren voor thuis of om even lekker aan een tafeltje op te eten.
Marvin Amsterdam Kinkerstraat

Bij Marvin is van alles te koop. Wijnen, olijfolies, kookboeken,  snuisterijen voor  in huis, keukengerei, tafellinnen, servies en nog veel meer. Zin in champagne? Marvin is importeur en leverancier van een aantal biologische champagnes. Zo verkopen ze champagne van Frank Pascal, Leclerc Briant, Larmandier-Bernier en de Crémant de Bourgogne van Clothilde Davenne.
Marvin Amsterdam Kinkerstraat

Adres: Kinkerstraat 66.