Maris Piper

De Pijp is binnenkort weer een hotspot rijker. Drie keer raden waar… Jep. Op dat ene hoekje. En wat er gaat komen? Een luxe brasserie waar je de hele dag terecht kunt. Klinkt goed. Wij zijn benieuwd!

Luxe brasserie Maris Piper opent binnenkort in De Pijp

Niemand minder dan de eigenaren van restaurant BREDA en Guts & Glory openen dit nieuwe horecaconcept genaamd Maris Piper. Op dit hoekje van de Frans Halsstraat en de Saenredamstraat lijkt een vloek te rusten. Wat hier ook opent, niets wordt een succes en het is eigenlijk al jaren een komen en gaan van nieuwe tentjes. Jammer, want het is exact op een plek waar mensen uit de buurt juist een leuke vaste tent zouden willen zien. Wie weet lukt het Maris Piper wel!
Maris Piper

Maris Piper brengt Parijs naar De Pijp

Het interieur was al indrukwekkend en met het Maris Piper sausje eroverheen wordt het nog gaver. Niet extreem anders maar je krijgt toch het gevoel alsof je in een andere tent bent. Als je binnen komt sta je direct in de brasserie en helemaal achterin de zaak zit de keuken met een echte Franse chef’s table. Leuk detail: reserveer je een plekje aan de chef’s table dan eet je van een andere kaart dan de gasten. Extra speciaal dus! Kleine tip van de sluier, op het menu komen onder andere oesters van Hollandse bodem, gerookte paling en uiteraard prachtige planken charcuterie.

Medio februari gaat Maris Piper open dus nog even geduld!