Make My Day

Deze conceptstore really makes my day!
De winkel zit in de leukste winkelstraat van Nijmegen de Stikke Hezelstraat en Louis een van mijn favoriete lunch tentjes zit hierin. De broodjes zijn er heerlijk en daarnaast zijn alle producten fair trade, biologisch en gaan ze alleen voor lichte vetarme gerechten. Meer weten over Louis? Klik hier voor de complete review.

image_7
Louis zit dus in de conceptstore Make My Day. Lekker struinen door de winkel, opzoek naar een cool shirt of gave broek, een leuk cadeautje scoren en daarna lekker uitgebreid koffie of lunch. Deze store really has it all!
10427684_727110650660861_7002958403170227575_n
Wil je echt all the way? Ook dat kan, want bij Make My Day kan je je ook nog laten knippen, kleuren of stijlen. Ze hebben zelfs een beauty salon / kapper in store. Dus je haar, nagels, make-up en kapsel kan je hier laten doen. Helemaal te gek!
image_4
Make My Day heeft een heel eigen stijl en deze is stoer, trendy en niet te serieus. Ze verkopen vooral kleding van opkomende, betaalbare, Engelse en Scandinavische designers. Maar ze hebben ook toffe interieurmerken die nog weinig of soms wel helemaal niet verkocht worden in Nederland. Porch People zorgt voor de nodige dosis vintage kleding dus ook hiervoor ben je bij Make My Day aan het goede adres!

Ben je echt een vintage lover dan ben je in deze straat aan het goede adres. Er zitten verschillende super hippe vintage winkeltjes in de straat met echt toffe spullen en veel cheaper dan in Amsterdam.
image_5
Ga je een weekendje naar Nijmegen en ben je opzoek naar een toffe zaak waar je unieke items kunt shoppen en lekker eten? Check it out!