Little Brewers Winter Garden

Little Brewers Winter Garden is de winter hotspot van Antwerpen. In de oude garages van Belgische bierbrouwer De Konink zit tot en met eind januari deze pop-up wintertuin. Een mega grote, winterse, gezellige, knusse hotspot.

Denk aan knapperend haardvuur, stamppot met worst, houtoven pizza’s en uiteraard Belgisch bier. Ik zag ook nog wat typisch Belgische gerechten op het menu staan, maar of die nou echt helemaal mijn ding zijn… Dat weet ik niet. MAar wie weet zijn ‘spekpatatjes over pizza pulled porc én varkensoren’ wel heerlijk!

Overal staan grote banken (opgestapelde pallets) waar je lekker op kunt hangen, maar er zijn uiteraard ook tafeltjes. LBWG is rauw, warm, gezellig en industrieel.

Iedere zondag tussen 10.00u en 13.00u is er een uitgebreid ontbijtbuffet voor 19,50 euro per persoon en elk weekend worden er ook leuke activiteiten voor de kids georganiseerd!

Winterbbq’s: regelmatig worden er grote winterbbq’s georganiseerd, ideaal als je met een grote groep vrienden lekker wilt eten!
Little Brewers Winter Garden Antwerpen
Foto credits: Facebook LBWG.

Komt deze hotspot je bekend voor? Dat kan kloppen! In de zomer zit hier Josephines!

Open: donderdam tm zondag.
Adres: Boomgaardstraat 17, 2018 Antwerpen, België.
Meer hotspots in Antwerpen bekijken? Check hier de leukste restaurants, ontbijttentjes en cocktailbars!