Leukste nieuwkomers van 2014

Vorig jaar begon ik als hobby met My Travel Boektje maar mijn blog werd zo leuk ontvangen dat dit al snel uitgroeide tot een job! 2014 stond in het teken van eten, feestjes, openingen, reizen, proeven, zien, bloggen, fotograferen, heel veel leuke dingen doen en nog veel meer. Er werden fantastische nieuwe zaken geopend en ik heb de lekkerste dingen gegeten. Nog nooit begon ik met zóveel zin aan een nieuw jaar hihi.

Hier een lijstje met wat voor mij de leukste nieuwkomers van 2014 waren. Klik op de links voor reviews, fotos, adressen en all you have to know!
IMG_7037
Voor ontbijt & lunch
Coffee Coconuts
The Breakfastclub
De Ceuvel
IMG_1613 (1)
Het Diner
Foodhallen
Foyer
Odessa
image1
Drankjes drinken
Snappers
Volkshotel / Canvas / Doka
Waterkant
image_5
De Borrel
East 57
Smokin Barrels
Stek
Schermafbeelding 2014-09-17 om 20.32.58