Koffiemolen

De Koffiemolen is zo’n plek die alles heeft wat je wil. Het is knus, heeft een tof interieur, goed eten en onwijs lief personeel. Aan alles is gedacht. Heerlijke chill stoelen om gezellig in koffie te drinken, een ruimte om te werken, een kinderspeelhoek en een vergaderruimte waar bedrijven gebruik van kunnen maken.
Koffiemolen

Knettergoede koffie drink je in Alkmaar bij de Koffiemolen

De koffiemolen zit op het Ritsevoort 26, midden in het centrum van Alkmaar. Het pand is gelegen op een hoekje en is het typisch voorbeeld van een echt Alkmaars pandje. Wanneer we de Koffiemolen betreden worden we meteen overvallen door vriendelijkheid. We zijn daarom ook niet verbaasd wanneer het personeel ons uitlegt dat hun missie mensen blij maken is. Ze geloven erin dat blije mensen gelukkiger zijn, en geef ze eens ongelijk. Er wordt met onwijs veel liefde in de zaak gewerkt. Het personeel is stuk voor stuk gek op koffie en dat is te proeven. Ook leuk is dat er eens in de zoveel tijd koffieworkshops gegeven worden. Op de tweede verdieping is er een extra keukentje gemaakt om koffieliefhebbers alles te leren over koffie en latte art. Heel leuk en ik wil me eigenlijk direct opgeven.
Koffiemolen

Geef Koffiemolen brownies cadeau!

Bij de Koffiemolen kun je terecht voor heerlijk ontbijt of een lunch. Ook hebben ze genoeg keuze voor taartjes en zoetigheid. Alles wordt zelf en volgens eigen recept of recepten van vrienden gemaakt dus niks komt uit een pakje of zakje. Zo wordt het bananen brood gemaakt door Annemiek, een vriendin van de eigenaar. Alle producten zijn vers en van goede kwaliteit. Ook vriendin Paula wordt aan het werk gezet, zij maakt namelijk heerlijke brownies die je ook cadeau kan geven aan iemand, hoe leuk is dat!
Koffiemolen

Broodjes met avocadospread hmmmm

Wanneer je van vis houdt is het broodje gerookte makreel echt een topper. Alle broodjes en tosti’s worden overigens besmeerd met een avocadospread. Vind ik persoonlijk een mega win, avocado for life! Het broodje met seranoham lijkt me ook super lekker, volgende keer nemen we die.
Koffiemolen

Tip: Het bananen brood is echt een topper en óók nog eens gluten-, lactose- en suikervrij. Good work Annemiek. Koffiemolen jullie missie is zeker geslaagd, wij lopen met een glimlach van oor tot oor de deur uit. Tot volgende keer!