Kinderkapper in De Pijp

Toen Yuuk 1 was moesten we eigenlijk voor het eerst met haar naar de kapper, maar telkens stelde ik het uit. Die prachtige blonde krulletjes in haar nek, ik kon het idee dat ze daar de schaar in zouden zetten echt niet aan. Maar na anderhalf jaar werd het toch écht tijd want ze zag niks als haar haar los hing. Opzoek naar een kapper. Ik had eens gehoord van een hele leuke kinderkapper in De Pijp met stoere wagens waar ze in zaten tijdens het knippen dus dat leek mij wel wat.
Kinderkapper in De Pijp

Bloem in Bloei de leukste kinderkapper in De Pijp

Je kunt bij verschillende conceptstores en kapper de haren van je kleintje laten knippen, maar bij Bloem in Bloei maken ze er echt wat speciaals van. Deze winkel slash kapper zit in de Gerard Doustraat middenin De Pijp en bestaat uit een kledingwinkel met achterin een kleine kapsalon.
Kinderkapper in De Pijp

Je laten knippen op de motor of in een stoere legertruck

Er is een hoekje om te kleuren, er liggen boekjes en overal hangen foto’s van kindjes met pas geknipte haren. Er staat een super stoere gele crossmotor voor de wat oudere kindjes en een groene legertruck voor de wat kleinere. Yuki mag in de groene truck en ze vindt het fantastisch. Ze begint direct als een dolle te sturen en lachen dus dit kappersbeurtje is een fluitje van een cent.
Kinderkapper in De Pijp

Op zoek naar een kinderkapper in De Pijp?

Dan raad ik Bloem in Bloei van harte aan! Voor eenentwintig euro laat je je kids hier knippen en beide kapsters zijn heel lief, geduldig en aardig. De kids vermaken zich prima op hun gadget en zo loop je in no time, en misschien niet wel belangrijker, zonder drama de deur weer uit. Wel even een afspraak maken want ze hebben het altijd heel erg druk.

Bloem in Bloei zit op de Gerard Doustraat 77 en zit naast de állerleukste kinder feestwinkel van Amsterdam. Daar moet je ook meteen even een kijkje gaan nemen! Meer info over Bloem in Bloei klik hier. Plekje reserveren? Bel 020 671 8441.
Na het knippen nog even shoppen in De Pijp? Trek gekregen? Dit zijn de leukste lunchplekken in De Pijp.