Julie’s House

Wie zegt er nou nee tegen taart? Wij niet natuurlijk, dus kom maar op! Ben je in Gent en heb je zin in een kop koffie met een flink stuk taart of een cupcake dan is Julie’s House exact waar je moet zijn. Geen gierige porties hier, de stukken die je hier krijgt zijn huge en dus ideaal om te delen. Het water loopt me al weer in de mond bij het schrijven van dit artikel. Mag ik nog een stuk?
Julie's House

Puur genieten bij Julie’s House

Julie’s House zit op de Kraanlei, midden in het centrum van Gent. Het is een tentje wat je niet zo snel voorbij zal lopen want het komt vaak voor dat er een rij staat. Schattige tafeltjes en stoeltjes vormen het terras en als je een blik werpt op de etalage kun je niet anders dan toch even naar binnen gaan. Grote kans dat het er druk is maar daar heeft Julie’s een oplossing voor want je kunt je taartje of koffie ook meenemen. Helemaal handig, Julie’s doet ook aan bestellingen die je later kunt afhalen of laten bezorgen. Uhm kan dat ook vanuit Amsterdam, please?
Julie's House

Vitrines vol taart en koffie met chocola, caramel en marshmallows

Bij binnenkomst zie je meteen de vitrines met taarten en cupcakes staan. Er is zó veel dat we acute keuze stress krijgen. Er zijn vegan opties maar ook lactose- of gluten vrije cupcakes. Werkelijk aan iedereen is gedacht. Ook zijn er vele thee soorten om uit te kiezen en je koffietje kan je zelf samenstellen. En dan bedoel ik niet een latté of flat white, nee je kunt je koffie hier pimpen met chocolade, caramel en marshmallows, whoopwhoop.
Julie's House

Vegan, lactosevrij en glutenvrije cupcakes serveert Julie’s ook

Wij gingen voor een flink stuk vegan snicker taart en een blueberry muffin die overigens ook lactose vrij is. En on top of it all bestelden we een caramel latte met marshmallows en alsof dat nog niet genoeg was kregen we bij de taartjes ook kleine ‘proevertjes’ zoals de Belgen dat noemen. Een klein schoteltje met een stukje taart om te proeven. Gevaarlijk… Want na het proeven wil je eigenlijk ook die taarten bestellen. Die nemen we de volgende keer!
Julie's House

Weekend Gent afsluiten met taart? Dat doe je bij Julie’s!
Meer info? Klik hier. Let op: maandag & dinsdag zijn ze gesloten.
Meer tips voor een Weekend Gent? Klik hier!