Juice by Nature

De Warmoesstraat wordt steeds hotter en hotter. Waar je hier vroeger liever niet eens doorheen fietste, fiets je nu desnoods om zodat je hier een broodje of sapje kunt scoren. Naast high end restaurants zoals restaurant ANNA en hipster lunch hotspot Cut Throat Amsterdam is de Warmoesstraat ook een healthy hotspot rijker, Juice by Nature.

Gezond ontbijten, snacken en lunchen bij Juice by Nature

Volgende week ga ik met mijn blog bff Lisa van Lisa goes Vegan hier uitgebreid lunchen, maar ik heb uiteraard al wat onderzoek gedaan en het beloofd veel goeds. Hun slogan ‘making healthy delicious’ spreekt mij enorm aan want (helaas) vind ik gezond nog steeds niet altijd even lekker…
Juice by Nature

Wat staat er op het menu van Juice by Nature?

Ze serveren verse cold pressed sappen, lokaal gebrande koffie, gezonde guilty pleasures, wraps, salad bowls, ovenright oats, chia pudding, soepen en granola bars. Allemaal gezond en heel lekker, aldus de eigenaren. Ik ben benieuwd. Juice by Nature wordt gerund door twee vriendinnen met beide een passe voor lekker en gezond eten. Ailsa verhuisde met haar gezin naar Amsterdam en kookte de lekkerste maaltijden vanuit huis onder de naam Happy Healthy Green. Al snel kreeg ze enorm veel fans en onder een van die fans zat Paula. Beide hadden zo’n passie voor gezond eten dat na veel sessies aan de keukentafel Juice by Nature werd geboren. Hoe leuk!

Ik ga hier uitgebreid lunchen en alles voor jullie testen, maar ik ben ook wel benieuwd of iemand van jullie hier al eens is geweest? Benieuwd naar mijn lijst met de gezondste en leukste restaurants van Amsterdam?