Joe and the Juice opent in De Pijp

Nog meer goed nieuws voor De Pijp vandaag want Joe and the Juice opent daar op de oude plek van Brazuca recht tegenover Coffee & Coconuts.

Joe and the Juice opent in De Pijp

Joe & the juice heeft natuurlijk al een aantal filialen in Amsterdam maar nu krijgen we er ook eentje in De Pijp. Wat een feest! Sommige zullen zich vast afvragen wat er zo bijzonder is aan wéér een hippe sapbar maar dat zal ik je vertellen. Want dit is echt andere koek. Ze hebben hier namelijk de lekkerste aardbei-banaan-avocado smoothie ever! Oké en daarnaast nog vijftig andere geweldige sappen, koffietjes en smoothiebowls.
Joe and the Juice opent in De Pijp

Ontbijten en lunchen bij Joe and the Juice

Maar er is meer dan alleen sap. Ze maken ook heerlijke sandwiches, smoothiebowls, broodjes, goede koffie en zoets. Wat ook mega handig en oké en soms ook confronterend is, is dat je op hun website exact kunt zien wat voor sapjes en broodjes ze hebben en hoeveel kcal erin zitten. Benieuwd? Check de kcal van jouw favo sapje hier!

Coffee to go? Ook dat kan bij Joe and the Juice

Heb je hun Ginger Latte weleens geprobeerd? Yum!! Maar er staan nog veel meer koffietjes en funky combinaties op het menu dus dit is zeker een bezoekje waard. Wanneer ze exact open gaan is nog een beetje een geheim maar zodra we meer weten zijn jullie de eerste die het horen!