Imps & Elfs sample sale @ Sunday Market

We’ve got very good news for you: er is een Imps & Elfs sample sale @ Sunday Market dit weekend!
Imps & Elfs
een van de leukste (en tevens 100% eerlijke) kinderkleding merken van Nederland heeft dit weekend Sample Sale. Yessss! En niet alleen dat is heel leuk, de sample sale is ook nog tijdens de Sunday Market op het Westergasterrein. Dus naast goedkoop te gekke baby- en kinderkleding scoren kan je hier ook lekker eten en drinken (van cake en koek tot borrelhappen en een riante lunch) en langs alle kraampjes struinen, nog even naar de speeltuin, de kinderboerderij of gewoon wandelen in het Westerpark.
Imps & Elfs sample sale @ Sunday Market

Voor diegene die nog niet bekend zijn met de Sunday Market: Dit is een te gekke markt vol met Art, Fashion & Design in Amsterdam. Heel veel stands in en rondom het Westergasterrein van ontwerpers op het gebied van kunst, mode, interieurproducten, sieraden, tassen, hoeden en onwijs veel lekker uiten uit verschillende internationale keukens. Maar je kunt hier ook workshops volgen en er is vaak live muziek. Deze markt is elke eerste zondag van de maand en is altijd op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam West. Dit weekend is de Sunday Market nog een tikkeltje leuker door de Imps & Elfs Sample Sale dus zorgt dat je erbij bent. Ik heb de items gezien en er zitten te gekke winterpakjes, jasjes en outfitjes (collectie van vorig seizoen) tussen!

Waar?
5 & 6 november 12.00-17.00 | Machinegebouw Westergasfabriek.

Imps & Elfs is een van de tofste kinderkleding merken van Nederland. Daarnaast is bijna alles 100% organic en fair (géén kinderarbeid etc.) en hebben ze twee te gekke winkels in Amsterdam. Klik hier voor alle toffe kinderwinkels in Amsterdam.