Het Amsterdamse terrassen festival

Dit weekend is het Amsterdamse terrassen festival in het Oosterpark en de voorbereidingen zijn al in volle gang kan ik je zeggen! Maar wat is het Amsterdamse terrassen festival eigenlijk?

Het hele weekend borrelen in het Oosterpark tijdens het Amsterdamse terrassen festival. Klinkt goed, niet?

Op 1, 2 en 3 september komt Amsterdam samen in het prachtige Oosterpark om hier het officiële einde van het terrasseizoen te vieren. Dat is stiekem natuurlijk niets iets om te vieren, want op terrasjes zitten daar zijn wij Nederlanders dol op, maar toch een leuke insteek.
Het Amsterdamse terrassen festival

Wat houdt het het Amsterdamse terrassen festival precies in?

Hapjes, drankjes, muziek en meer. Een handvol Amsterdamse hotspots verzamelt zich hier in het park en dat zijn niet de minste kan ik je vertellen. Zo doet BAUT Paradijs mee, Panache, Roest, Caffe Milo, het gloednieuwe Partisan, Finch, Meneer Nieges, Brasserie Van Dam, Het Paardje, Ebeling, Terpentijn en nog een aantal toppers.
Het Amsterdamse terrassen festival

Handige info voor het Amsterdamse terrassen festival;

Dit zijn de openingstijden van het Amsterdamse Terrassen festival;
Vrijdag: 15.00 – 23.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 23.00 uur
Zondag: 13.00 – 23.00 uur
Het Amsterdamse terrassen festival

Verder hebben ze ook voor een aantal leuke deuntjes en andere dingetjes gezorgd.
De beroemde Silent Disco van Vondel Disco is aanwezig, je kunt speedhaten/daten door Non De Gêne, karaoke zingen bij Duke Of Tokyo, bij Café Nol op visite en er zijn verschillende dj’s.

Toegang; GRATIS.
Het Amsterdamse terrassen festival

Vanaf vrijdag middag tot en met zondag kan je dus in het Oosterpark terecht voor allerlei gezelligs. Meer weten? Klik hier.