Café Partisan

Het ooit populaire Fa. Spijkervet in West aan de Admiraal de Ruijterweg was al een tijdje dicht. Wat zou er komen? Wie zou er iets nieuws gaan openen? Dat blijken de heren van o.a. Panache en Bar Carter te zijn. Niet de minste dat klopt, dus vol verwachting klopt ons hart. Café Partisan is de nieuwe (hippe) buurtkroeg, wijnbar en diner hotspot van West. Ben jij er al geweest?
Café Partisan

Laagdrempelige hipheid bij Café Partisan

Café Partisan is stiekem natuurlijk heel hip, maar wel laagdrempelig hip. Iedereen is er welkom en voelt zich hier dan ook geheel thuis. Stoere streetart muren, veel groen, grijs, goud, hout, tegels en spiegels. Een hippe franse bistro maar tegelijkertijd ook een beetje New Yorkse sferen. Klinkt goed hè?
Café Partisan

Eten en borrelen bij Café Partisan

Wat staat er op het menu? Dat kan ik je vertellen. Het is een combinatie van Franse klassiekers zoals de beroemde huisgemaakte paté en een goede steak tartare. Maar ook ceviche, kalfstong, varkenswang en runderribben. Ze hebben ook duif, lamsrack en een heerlijke secreto van 700 gram op de kaart staan.

Verder schenken ze cocktails, ciders en hebben ze diverse mooie wijnen per glas. Prachtige kazen als dessert en een knus terras. Grote kans dat Café Partisan de parel van de Admiraal gaat worden, ik ben erg benieuwd.

Photocredits 31pictures.nl, voor reserveringen en meer info; Klik hier.
Check hier de leukste hotspots in Amsterdam West.