Happy New Year!!

MyTravelBoektje.com bestaat nog geen jaar en wat begon als een leuke hobby groeide eigenlijk al snel uit tot een parttime job. En wat voor job. De allerleukste job ever! Naast acteren is mijn blog mijn grootste passie geworden dus als ik terugblik naar het jaar 2014 dan kan ik niet anders zeggen dan dat dit een fantastisch jaar was. Een eigen blog, het huis van onze dromen, de gaafste vakanties en persreizen, mijn wekelijkse radio update op Amsterdam FM en wat leuke commercials.
2014 you were great! Op naar 2015.
Een frisse start, een nieuw huis, een nieuwe laptop en al heel veel leuke reisjes en events op de planning.

Ik wil iedereen bedanken voor alle steun, liefde, tips, support en likes. Zonder jullie zou MyTravelBoektje nooit zo’n succes zijn geworden en daar ben ik iedereen echt heel erg dankbaar voor. Ik hoop dat MyTravelBoektje volgend jaar nog meer mensen zal voorzien van leuke tips, of zal helpen bij het uitzoeken van het perfecte restaurant, coole nieuwe hotspots, meest romantische bars en natuurlijk de beste vakanties en de gaafste hotels.

Now it’s time for Christmas!
IMG_7064 (1)

Cheers!!
MyTravelBoektje.com