Fris Traiteur

image

Hadden we af en toe maar een 9 till 5 job… maar helaas niets in minder waar. Vaak pas rond half 8 thuis, soms moet er nog gesport worden, shit, de was moet nog worden opgehangen en ohja we moeten ook nog boodschappen doen, koken en eten.
Pfff soms is makkelijk gewoon heel fijn. Maar waar makkelijk vroeger een pizza of de snackbar was, kan makkelijk tegenwoordig ook makkelijk en gezond & lekker.

In Amsterdam schieten ze als paddestoelen uit de grond. Traiteurs, eetwinkels, thuis koks etc etc.
Een van mijn favorieten is Fris. Een leuke, frisse eetwinkel met een knusse vide waar je je maaltijden ook kunt opeten. Bij Fris haal je de allerlekkerste lasagnes, salades, stamppotjes en soepen. En wil je het helemaal afmaken? Ook de taarten zijn top!

Eigenlijk ben ik niet zo’n soepeter maar sinds ik Fris ontdekt heb is daar verandering in gekomen. De pompoensoep met truffel,de tomaat basilicum en de Thaise vissoep zijn mijn favorieten! Maar ook de pasta’s zijn echt heel lekker en kosten rond de 11,50 euro en daar mag je dan een salade naar keuze bij uitzoeken. Makkelijk, gezond, niet duur en altijd echt heel erg lekker.
Ze zijn tot 21.00 uur geopend dus genoeg tijd om na werk even langs te racen!

image