Festival Fever

image

Je weet dat het eraan zit te komen, de zon begint wat vaker te schijnen, de affiches van coole festivals en hippie markten verschijnen overal door de stad… De eerste dagen op het terras zijn een feit, zonder jas aan de deur uit en wie weet al in een rokje naar kantoor: De zomer komt eraan!
De zomers in Amsterdam zijn te gek.
Varen langs de grachten, terrasje hier, picknick daar, dagjes naar het strand en in je pauze lunchen op het balkon. En last but not least: festivals.

I love festivals. Festivals are the best! De voorpret begint al bij het ontbijt of sterker nog de brunch. Iedereen bij elkaar, optutten, tunen en even een bodempje leggen. Muziekje aan, laatste outfit check en nog even snel een drankje om in de stemming te komen. Daar gaan we!!

image

Ook dit jaar heb ik weer een aantal festivals meegepakt en (lucky me) in tegenstelling tot vorig jaar NO RAIN. De festivals worden elk jaar beter en naast de lekkere vette hap kan je nu ook allemaal echt lekkere dingen scoren. Zo is de “Vleesch nog Visch” stand mijn grote favoriet en moet ik altijd een (ok, ik geef toe meestal 2) powerbars halen bij Acai Bagels&Juices. Zo lekker!!

Mijn favoriete festival drankje is en blijft toch altijd Jillz en op bijna elk tof festival zijn ze aanwezig met of de beroemde zweefmolen of de trampoline. Helemaal te gek! Vaak staan er lange rijen maar of dat nou komt door de attractie of door de knappe mannen…. I don’t know 😉
Dit jaar ontdekte ik de Jillz fotobooth echt he-le-maal te gek. Allerlei coole gadgets en een prachtig decor en je mag helemaal los. Deze foto moet je gewoon laten maken!

image

Helaas is het festival seizoen alweer bijna voorbij maar wil je er nog een paar meepakken kijk dan hier: http://www.jillz.nl/ontdek-jillz/events
Wil je nog even nagenieten van de zomer en het festival fever gevoel?
Check hier mijn ultieme Festival Fever Film!