Emiko

Emiko is een traditioneel Japans restaurant gevestigd in Hotel Louis. Ze hebben een te gekke bar waar je heerlijk laidback van goede cocktails kunt genieten en waar je gewoon de hele kaart kunt bestellen. Ideaal als je geen zin hebt om uitgebreid te tafelen.
IMG_0851

Emiko heeft heerlijke sushi en naast de reguliere bekende sushi rolls hebben ze ook hele leuke bijzondere variaties. Het is niet de doorsnee sushi tent, if you know what i mean. 
Ze hebben heerlijke carpaccio van wagyu beef gemarineerd met sudashi-soy sauce en chili-garlic oil. Ook namen we de softshell crab roll with wasabi-cream en dat is echt een aanrader, heerlijk!
IMG_0853

Geen zin om te kiezen? Neem dan de ‘culinary journey’ dit is een menu van 7 gerechten en kost 59.- per persoon. Echt heel erg trek? Ga dan voor de 9 gangen voor 79.- per persoon.
IMG_0837
Logeer je in Hotel Louis dan is Emiko ideaal voor een late night cocktail of voor juist pre dinner drinks! Eigenlijk hoef je je hotel dus helemaal niet uit. Voor zakenmensen is dit dus ideaal. Maar ook als je laat incheckt en geen zin meer hebt om opzoek te gaan naar een leuke hippe tent. Je trekt gewoon even wat leuks aan en ploft neer in de bar, ideaal! Meer weten over het te gekke Hotel Louis? Klik hier. 

LOUIS HOTEL_Emiko Bar ∏Kull & Weinzierl GmbH

Emiko heeft ook een fantastisch dakterras dus ben je hier in de zomer dan moet je hier sowieso even een wijntje gaan drinken. Heerlijk in de zon, prachtig uitzicht en een lekker briesje. Must go!
LH_Emiko_Dachterrasse_ Sushi and Sunshine 2 ∏Kull & Weinzierl GmbH