Dudok opent in Het Park

Het Park, misschien wel het mooiste park van Rotterdam krijgt er een fantastische hotspot bij, namelijk Dudok. Bij vele is Dudok in Den Haag, Arnhem en Rotterdam vooral bekend als die gezellige borrelplek of mooie lunch locatie middenin de stad maar nu Dudok opent in Het Park kunnen nog veel meer mensen van Dudok genieten.
Dudok opent in Het Park

Dudok opent in Het Park

In het Park bij de Euromast opent Dudok binnenkort haar deuren zodat moeders met kids, families, hardlopers, dagjes mensen en mensen die gewoon een wandelingetje maken hier kunnen neerstrijken voor een hapje en een drankje,

Plek met historie

Dudok In Het Park is te vinden in het monumentale Heerenhuys aan de rand van het park. Het pand stamt uit 1570 en heeft een bekend horecaverleden en het is ook een bekende trouwlocatie. De afgelopen maanden is het Rijksmonument gerenoveerd en omgebouwd tot Dudok In Het Park en zijn zo zo goed als ready to go.
Dudok opent in Het Park

Romantische locatie in het prachtige park

Deze Dudok zal een stuk romantischer worden dan de Dudok op de Meent. Die zaak straalt iets stads uit. Veel mannen in pak, oudjes die appeltaart eten en studenten die nog even hun laatste tentamen doornemen. Dudok in Het Park is een dagzaak en In de zomermaanden blijven ze wat langer open en kunnen gasten ook iets kleins eten van de kaart. Maar je kunt hier overdag dus terecht voor koffie, lunch, borrel of de lekkere Dudok High Tea.

Muziek in Het Park

Vanaf 20 mei is er elke zondagochtend (t/m augustus) een concertpodium voor klassiek, jazz en wereldmuziek. Dit begint om 11:30 uur en dan kun je dus onder genot van een lekker ontbijtje genieten van verschillende soorten muziek. Meer informatie over de programmering vind je hier.
Dudok opent in Het Park

Zaalverhuur

Het Heerenhuys stond al jaren bekend als trouwlocatie en dat kan je hier nu nog steeds maar ook voor andere feestjes, borrels en evenementen kan je verschillende zalen afhuren.

Openingstijden: dinsdag – Zondag 10:00 – 18:00 uur.
Adres: Baden Powellaan 112, 3016 GJ Rotterdam.
Check hier alle hotspots die we hebben verzameld voor je in Rotterdam.
Photocredits: Masha Bakker.