Drive in cinema Amsterdam

foto 1

Als klein meisje was Grease mijn lievelingsfilm. Ik denk dat ik ‘m wel 5 duizend keer gezien heb. Tot over mijn oren verliefd op John Travolta. En ik wilde niemand liever zijn dan Olivia Newton John. Elk liedje kende ik van voor tot achter uit mijn hoofd, elke blik en elke zucht. 
Ik fantaseerde hoe het zou zijn om als teenager vakantie liefdes te hebben en first dates met de coolste jongen van de school. Huiswerk maken leek toen nog stoer en ‘grounded’ als straf rete stoer. Ik droomde over een date net zoals zij naar een drive in cinema hoe COOL!!!

En die date wordt werkelijkheid!! Aanstaande donderdag start namelijk Driving North dė openlucht bioscoop van Amsterdam.
Mijn lief en ik gaan met auto en al naar 3 keer raden welke film? GREASE!

foto 3

Hier wil je bij zijn. Dus heb je wat goed te maken? Iets te vieren?
Wil je een onuitwisbare indruk maken of gewoon iemand verrassen met een te gekke date? 


Van 2 tot en met 13 oktober vindt op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord DRIVING NORTH plaats. In deze ouderwetse openluchtbioscoop  kijk je onder de sterrenhemel naar een film en je kan er vanaf 17.00 heerlijk eten. Ze hebben een grill waar goede burgers en hotdogs worden gemaakt, maar ze hebben ook gezonde soepjes en pannekoeken.  Het aller coolst vond ik nog wel dat je een menu krijgt als je je auto parkeert met een 06nummer en hierop kan je tijdens de film je bestelling door smsen en die komen ze dan brengen naar je auto, hoe cool is dat!
Na afloop kun je zelfs nog een dansje wagen in een van de tenten op het terrein. Ze hebben goede schone toiletten en het hele terrein is echt in de sfeer van een Amerikaanse drive in, zo gaaf!

foto 2

Er is plaats voor 80 auto’s maar je kan ook op de fiets. met je canta of tuktuk komen. Geen gemotoriseerd voertuig maar wel naar de film? Ze hebben van pallets en oude auto onderdelen de aller coolste love seats gemaakt en ze delen dekentjes uit dus echt koud krijg je het niet.

foto (20)

Dit was echt de aller aller coolste date ooit dus koop een kaartje en ga hierheen!!

foto 5


Het programma van dit jaar:
2 oktober – Grease
3 oktober – Twister
4 oktober – True Romance
5 oktober – TBA
6 oktober – Rush
7 oktober – EYE presents: Les Géants
8 oktober – We Want Cinema presents: The Motorcycle Diaries 
9 oktober – TBA
10 oktober – Mad Max
11 oktober – Away We Go
12 oktober – Fast and the furious 6
13 oktober – Pllek presents: The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

foto 4

Meer weten? Klik hier.