Dit zijn de nieuwe limited edition chocolade repen van Tony’s!

Tony heeft elk jaar drie nieuwe limited edition chocolade repen die heel Nederland in de ban lijkt te houden. En ik doe daar zelf flink aan mee. Speculeren met collega’s en af en toe Tony’s stalken op Instagram voor een tipje van de sluier. Elke keer laat ik mij weer helemaal gek maken. Lig ik voor openingstijd al voor de supermarkt want ik wil altijd als eerste weten wat de smaken zijn en hoe ze smaken. Want tja, dit is toch het ultieme excuus om te ontbijten met een reep chocolade? Welke smaken het dit keer zijn? Dat mag ik nu verklappen!

Dit zijn de nieuwe limited edition chocolade repen van Tony’s!

Tromgeroffel…

De limited edition van Tony’s zijn dit keer…
Dit zijn de nieuwe limited edition chocolade repen van Tony’s!
Donkere Melk Rogge Zeezout.
Melk Stoofpeer.
Wit Stracciatella.

Happy?
Ik ben zelf niet zo’n fan van donkere melk want dat is voor mij gewoon een soort puur en dat vind ik eigenlijk niet zo. Melk stoofpeer, hmm daar moet ik echt nog een keer goed voor gaan zitten want dat klinkt niet echt als muziek in de oren (zoals die ene keer toen ze wit, knetter en framboos onthulden OMG) maar wit stracciatella oehhhhhh wat zal dat een topper zijn!

As we speak ben ik op weg naar de supermarkt want dit is wederom, een goed excuus, om eens flink te snoepen deze ochtend. Happy weekend ya’ll!

Nog geen plannen voor het weekend? Het Amsterdamse terrassen festival start vandaag in het Oosterpark en dat wordt heel leuk!