De Waterkant

Het Westbroekpark zit voor mij vol mooie en gelukkige jeugdherinneringen. Spelen in de speeltuin, mini golfen, ijsjes eten, fietsen, in bomen klimmen, rennen door de bloementuin en varen bij De Waterkant. Later kwam daar uiteraard stiekem roken bij de bunker bij en nu trekken we er met z’n alle op uit als Food Truck Festival Trek hier neerstrijkt, maar het Westbroekpark is en blijft een fantastisch en bijzonder park.
Westbroekpark Den Haag Bloementuin
Dit park is uitermate geschikt voor een dagje uit met kids, maar ook als je je lover mee wilt nemen op een romantic date dan moet je hier zijn. De Waterkant is namelijk een fantastische plek, waar je heerlijk kunt lunchen, high tea’en, borrelen of gewoon kunt chillen. Maar wat De Waterkant helemaal zo leuk maakt is dat je hier ook bootjes kunt huren en dan samen kunt gaan varen. Hoe romantisch!
De Waterkant Bootjes Huren
De bootjes huur je per uur en je kunt zelf bepalen waar je heen vaart. Neem een picknickmand mee vol lekkers en je hebt de middag van je leven. Uiteraard is dit ook heel leuk om te doen met kids. Er zijn zwemvesten verkrijgbaar en de bootjes zijn helemaal veilig en kidsproof.
De Waterkant
Tijdens het varen kom je langs de mooiste stukjes natuur, zwemmen de eendjes met je mee en zie je het park eens van een heel andere kant. Je kunt overal aanmeren als je wilt of gewoon lekker in het zonnetje blijven dobberen…
Westbroekpark De Waterkant Leuke dingen doen met kinderen den haag
De Waterkant Westbroekpark Den Haag
Als je terug vaart naar De Waterkant kan je hier heerlijk lunchen, hangen in het gras of genieten van een high tea. Maar er zijn ook bunker expedities en er worden vaak leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Een feestje geven? Babyshower? Bruiloft? Ook dat kan allemaal bij dit mooie stukje Den Haag.
Babymoon De Waterkant Den Haag

Wat ook heel leuk schijnt te zijn is de whiskey tasting die hier eens in de zoveel tijd wordt gehouden. Dan zit je aan het water, omringd door kaarsen, goede muziek, en overal flessen whiskey. Ik ben hier zelf nog nooit geweest maar menig Hagenees heeft mij hier al op gewezen!
Japanse Rozentuin Westbroekpark Den Haag
De Waterkant
Meer leuke tips over Den Haag? Klik hier.