De leukste lunch hotspots in Delft

Het komt niet misschien direct bij je op om een dagje naar Delft te gaan, maar ik kan je vertellen, het is het meer dan waard. Naast lekker shoppen, een beetje cultuur snuiven en rondbanjeren kan je hier namelijk ook mega goed koffie leuten en heerlijk lunchen. Maar waar moet je zijn? Delft barst van de leuke concept stores, koffiezaakjes en restaurantjes maar stiekem zitten ze allemaal erg verborgen en loop je er dus niet snel ‘tegenaan’. Mocht ik je dus hebben kunnen verleiden tot een dagje Delft, dan weet je bij deze waar je moet zijn. Dit zijn namelijk mijn favoriete, dus de leukste lunch hotspots in Delft.
De leukste lunch hotspots in Delft

Dit zijn de leukste lunch hotspots in Delft

Kek

Met stipt op nummer 1. Ga naar Kek! Iedereen in Delft zal dit bevestigen; Kek is de hotspot om lekker te eten, drinken en te chillen. Eerder schreef ik hier (link) al een artikel over Kek. Lees daar dus meer over wat je moet bestellen en voor meer foto’s van de zaak.
De leukste lunch hotspots in Delft

Barbaar

Deze hotspot heeft ongelofelijk veel daglicht waardoor het een hele chille en vrolijke plek is. Drink hier vooral een lekker kopje koffie met gebak of een broodje. Dat zijn echt de specialiteiten van Barbaar. En heel erg dicht bij het station mocht je met OV naar Delft gaan.
De leukste lunch hotspots in Delft

Hummus

Bij hummus kan je heerlijke zelfgemaakte pita’s bestellen met 4 soorten hummus. De hele kaart heeft Midden-Oosterse gerechten. Zelf ben ik een groot fan van zoete aardappel frietjes en die zijn hier heerlijk. Bestellen dus! Verder zijn de salades en vegetarische kofte hier heerlijk! Ook aan het interieur ontbreekt niets. Het stippenbehang en de roze toilet deuren passen perfect in het plaatje.
De leukste lunch hotspots in Delft

Pleck

Pleck doet me een klein beetje denken aan Kek. Een winkel in een restaurantje. Ga vooral naar Pleck voor de high tea. Die is hier top. Ook de koffie is hier heel erg lekker.Er wordt voornamelijk gewerkt met lokale producten en leverancies, waar Pleck trots op is!
De leukste lunch hotspots in Delft

Postkantoor

Sinds 2013 wordt het ‘echte’ postkantoor van Delft niet meer gebruikt voor post. Sinsdien is er een restaurant geopend in het oude postkantoor, en wat voor een! De prijs kwaliteit verhouding is hier erg goed en het personeel is onwijs vriendelijk. Ook de open haard hier is top (ook voor je insta)
De leukste lunch hotspots in Delft
Benieuwd naar mijn grote favoriet Kek? Lees dan hier de hele review! Meer Delft tips? Klik hier.