De Kaskantine

Kennen jullie het Urban Farm Café De Kaskantine al? Deze kantine stond eerder bij de Sugar Factory in Halfweg en is nu verhuisd naar de Haarlemmerstraatweg 506 bij de ingang van het Westerpark en opent ergens volgende week.
De Kaskantine

Eigenaar Menno Houtstra noemt De Kaskantine zelf een Urban Farm en dit dekt eigenlijk geheel de lading. Deze selfmade urban farm heeft een restaurant waar je private dinners kunt houden eventueel in combinatie met korte workshops of waar je kunt genieten van een table d’hote. Dit wordt bij Franse B&B’s vaak gedaan en dit is een maaltijd of heel diner dat bestaat uit voornamelijk streekproducten, waar je gezellig met de andere gasten en de eigenaren van de BB aan tafel dineert.
De Kaskantine
De Kaskantine

Bij De Kaskantine serveren ze verschillende menu’s vanaf vier personen en de prijzen verschillen dan ook van 25 euro voor een ‘antipasti’ menu tot 75 euro voor een volledig vijf gangen diner voor twee personen.

In de zomer hebben ze een prachtig terras en kan je genieten van alle producten die worden verbouwd op het land. De Kaskantine is echt een unieke locatie en heb je zin in iets anders dan een hippe burgertent of fancy gin tonics reserveer dan nu een tafel bij de Kaskantine. Ik ga dat straks zeker doen!

Photocredits & meer info check de website.