De Frietboutique

Na twee succesvolle seizoenen IJsboutique werd het dit jaar tijd voor een (h)eerlijk en verassend winterconcept. En wat voor een! De Ijsboutique werd de Frietboutique en dat werd weer een groot succes.

Het was even zoeken naar de perfecte aardappel om de meest verse en eerlijke frieten mee te bakken maar het is gelukt. Dagelijks worden er verse biologische aardappels binnen gebracht die vervolgens met liefde worden schoongepoetst. Daarna snijden ze de aardappels in mooie niet te dikke frieten, die na het bakken bestrooid worden met de hippe Sal de Ibiza.
FrietBoutique Amstersam Zuid Sal de Ibiza
Maar er is meer dan alleen friet ze hebben ook croquetten van oude kaas, rund, garnaal en kalfsvlees maar ook de oude vertrouwde frikadel staat op het menu.

De 2 jonge, knappe Sammy & Pebbles hebben een goede smaak, dat wisten we al. Maar origineel zijn ze ook! Zo lanceerden ze samen met House of Caviar het “Frietje Kaviaar”. Zo chique kan friet zijn tegenwoordig!
De Frietboutique Amsterdam Zuid
Dol op de ijsjes van de Ijsboutique? Elke week is er klein aanbod met wisselende smaken en vanaf 1 maart 2015 ligt de gehele vitrine weer vol met de allerlekkerste smaakjes. Nog een goed nieuwtje: ten tijden van de Ijsboutique blijven de frietjes en snacks ook in het assortiment.

Dagelijks open van 12:00 tot 21:00.
Johannes Verhulststraat 107
1071 MX Amsterdam
FrietBoutique Amsterdam Fancy Snackbars