Crazy Kreeft Pop Up

Cafe de Pijp was in de eerste paar jaren van mijn studentenleven in Amsterdam dé kroeg in de Pijp. Maar sinds kort zit er in deze oude vertrouwde stamkroeg opeens een hippe lobster pop up. Dit moest ik checken!

Crazy Kreeft is leuker dan ik had verwacht. Door de huisstijl op de site ben ik op het verkeerde been gezet. Het is eigenlijk gewoon de vertrouwde kroeg die een beetje gepimpt is met oud steigerhout en hier en daar wat zand. 

De kaart bestaat uit goede snacks en borrelhappen dus voor de borrel ben je hier nog steeds aan het goede adres. Van allerlei soorten (super lekkere!) kroketjes tot grote borrelplanken met kaas, worst en groente.
image2
Maar waar ik natuurlijk voor ging was de kreeft. Die was goed!! Je hebt leuke menu’s voor 2 personen die bestaan uit verschillende gerechten en niet duur zijn. Een combi van kreeft en burgers of kreeft en bijvoorbeeld rib eye. De huisgemaakte mayonaise die je bij de kreeft krijgt is extreem lekker en geeft de kreeft echt een extraatje. De frietjes zoals altijd, knapperig en dun hmmmm.
image3 (1)
Maar ook het toetje was top! De Holtkamp taart was natuurlijk verrukkelijk maar ook de brownie (ik lust helemaal geen brownie) was mega lekker en ging dus ook helemaal op.
image4
Kortom, Crazy Kreeft heeft goed eten voor een goede prijs. Het is er gezellig, druk, goede sfeer, leuke muziek en vlotte bediening.
IMG_0486
Maar Crazy Kreeft is ook nog steeds goed voor de vrij-mi-bo. Wij hebben hier van 1900 tot 01.00 uur gezeten en het was meer dan gezellig. De G&T’s die ze hier schenken zijn AWESOME. Goede gin, good size, prachtige glazen en heerlijke garnering, love it!!
IMG_0510

Zin in kreeft? Reserveer hier een tafeltje.