Comfort Caffe

image

Lekker Italiaans eten in de knusse binnentuin. Romantisch, gezellig, ongedwongen en heerlijk eten. Dat kan je bij Comfort Caffe.
Al jaren een bekende in Oost maar door al het nieuwe hippe geweld krijgen ze niet de aandacht die ze eigenlijk verdienen.

image

Hier eet ik namelijk al jaren goed en zeg nou zelf dat is ook wat waard! Of het nou lunch of diner is het is altijd lekker. De sfeer is ongedwongen en relaxed, de service is goed en de tuin is een verborgen sprookje.
Want als het niet zo zonnig is of er staat een flink windje dan zit je hier nog altijd lekker.

image

De antipasti is heerlijk!! De kaas met honing en peper daar eet ik bijna mijn vingers bij op. Het knapperige brood, de bubbelende Prosecco en de pittige worst maken het helemaal af. Lekker grote porties zodat je uitgebreid kunt tafelen, proeven en alles kunt delen.

image

De truffel pasta rook ik al bij mijn buurvrouw en die kon ik gewoon niet weerstaan. Goede keuze want hij smaakte zo goed al ‘ie rook en ook de pasta van de dag was lekker. Mascarpone en chorizo gaan geweldig samen.

image

Dan nog het toetje…
We nemen een stuk chocolade taart want mijn lief is dol op chocolade en deze is ook echt heerlijk! De dikke zelfgebakken korst is zalig… maar van de vanilla panna cotta met bessen ga ik helemaal uit mijn dak! Wauw wat lekker!!

image

Dus ben je opzoek naar een romantische binnentuin waar je lekker beschut zit? Goede bediening van mensen die hart voor hun zaak hebben en verstand van de gerechten? Heerlijk vers Italiaans eten? Comfort Caffe is dan een perfecte keuze!

Sumatrastraat 28-30
http://www.comfortcaffe.nl