Coffeelabs Antwerpen

Coffeelabs is een verborgen hippe healthy hotspot vlakbij de Forever 21. In een zijstraat van de Meir waar ook een paar toffe sneakerwinkels zitten, ontdekte ik eindelijk waar ik al die jaren al naar zocht. Een hippe, coole, trendy, healthy hotspot vlakbij de Meir. Logisch dat dat even zoeken is, want hoeveel écht leuke tentjes heb je in de Kalverstraat? Precies. Geen. Die moet je weten, maar zijn voor toeristen onvindbaar.
IMG_4071
Coffeelabs zit in een industrieel (oud kantoorpand) en je moet eerst een paar trappen omhoog. Dan kom je op een grote verdieping waar overal tafeltjes staan en lounge hoeken gemaakt zijn. Design lampen komen uit het plafond en de bar van triplex staat bomvol lekkere gerechten. Taarten, quiches, broodjes, muffins, brownies, salades, soepen en shakes. Werkelijk waar alles hebben ze hier.IMG_3956
Ontbijten hier is een feestje. Gezonde sapjes, bananenbrood, eieren op toast, overnight oats, ontbijt mandjes, broodjes met avocado en yoghurt met homemade granola.
Maar ook lunch doe ik hier graag. De quiches zijn FAN TAS TISCH. De broodjes heerlijk en de salades zijn om te smullen. Een heerlijke soja latte met een stukje taart toe en ik kan er weer helemaal tegenaan.
IMG_3952
De rooftop van Coffeelabs is gigantisch en zó chill. Het kunstgras is lekker zacht dus schop je schoenen uit en nestel je lekker op een van de grote loungekussens. Het terras is groot, zonder dat het ongezellig is. Overal staan tafeltjes en langs de randen zijn heerlijke banken gemaakt met zachte kussens waar je uitgebreid op kunt zonnen. Ook met kids zit je hier perfect want er is genoeg ruimte zodat ze lekker kunnen spelen.

IMG_4073
Maar ook met slecht weer is Coffeelabs een perfecte plek om te lunchen want ook binnen zit je top! Hoe dan ook Coffeelabs is met stip binnengekomen op nummer 1. Ik bezoek Antwerpen nooit meer zonder een bezoekje aan deze hotspot. Ze zijn trouwens ook lekker vroeg open, ma tm vrij van 08:30 uur tot 18:30 uur en in het weekend vanaf  09:00 uur. Adres: Lange Klarenstraat 19 Antwerpen.

Klik hier voor meer hippe ontbijt & lunch hotspots in Antwerpen.
IMG_3921
IMG_3929IMG_3934IMG_3935IMG_3951