Cheat Meals

Of het nou hamburgers, pizza’s of andere fatty shit is, we all love them. De een wat vaker dan de ander maar iedereen snakt weleens naar een goede grote misschien niet zo super gezonde hap.
Maar wat? En waar eet je de beste? De lekkerste? De grootste? Mijn favo cheat dinners zijn:
IMG_8809
Smokin’ Barrels – Ari Gold Burger
Met stip op 1 de Ari Gold. Een sappige burger van 150gr met daarop 60 gram eendenlever, madera mayo, truffel en wat ui en sla op een lekkere plak dun, knapperig in de pan gegrild zuurdesem brood. 
Schermafbeelding 2015-01-08 om 15.40.11
Renato’s – Pizza
Pizza time. Hier eet je de beste pizza’s in Amsterdam. Ik heb ze nog niet allemaal getest maar bij pizza is de bodem het belangrijkste en die is hier perfect. Evenals alle toppings: vers, geïmporteerd uit Italië en met passie en liefde bereid.
IMG_7902
Eddy Spaghetti – Pasta
Zin in een goed bord pasta? Fiets dan naar het Krugerplein want daar zit Eddy Spaghetti. Ze hebben fantastische cocktails, hele lekkere Burrata en verschillende (allemaak super lekkere) pasta’s. Die met wild ragout is mijn favoriet!
5
Mayur – Butter Chicken
Na het proeven van de Butter Chicken bij Mayur was ik hooked. Tot ik het recept op ging zoeken omdat ik het zelf wilde maken… OMG er zitten wel 3 pakjes roombeurre in die saus… Verklaard een hoop. Maar heb je zin in Indiaas eten en wil je er ook nog een beetje leuk bij zitten? Mayur op Leidseplein is de leukste!

Ben Cohen – Shawarma
Een begrip in de stad en terecht. Ben Cohen heeft de beste shoarma en pita kaas in town zit op de Rozengracht. Ze zijn tot 03.00 open. Helemaal top! 

Van Dobben – Broodjes kroket
Niets is lekkerder dan na een biertje teveel Eetsalon Van Dobben binnen te stappen op een foute vrijdag avond. Je helemaal laten gaan en alles bestellen waar je zin in hebt. Van Dobben is op vrijdag gewoon open tot 02.00 dus de ideale pit stop. Kan je daarna weer uren door! Ze hebben trouwens ook een vestiging in de Pijp.
563325_10151531878454714_1786787639_n