CEO baas van de lunch

Bij de naam CEO baas van het vlees zal bij menig Rotterdammer een belletje gaan rinkelen. Deze zaak is geen nieuwe hotspot maar wel een van de betere ‘ouwe rotten’ in Rotterdam. Zo vonden de experts ook want ze sleepten de prijs voor het beste vleesrestaurant van Nederland in de wacht. Congrats! Katendrecht is dus al voorzien van een vlees baas en nu is ook de Karel Doormanstraat een hotspot rijker want daar kan je nu CEO baas van de lunch vinden.
CEO baas van de lunch

CEO baas van de lunch heeft een prachtig interieur.
Bij deze zaak klopt alles. Overal is duidelijk goed over nagedacht en het is duidelijk, ze hebben een goede CEO. Alle kleuren passen perfect bij elkaar, de mix van planten met de brick wall en de nette tafeltjes geven het geheel een chique doch relaxte uitstraling.De koeling voor flessen bubbels, vlees en vis heeft een prominente plek in de zaak en dat geeft het interieur net een speciale touch.
CEO baas van de lunch

CEO heeft het complete pakket; mooi interieur, heerlijk eten en het personeel is ook nog eens super vriendelijk. Of je nu uitgebreid komt lunchen of alleen een drankje komt doen op het terras; iedereen wordt even vriendelijk ontvangen. De ideale plek voor een zakenlunch, een broodje met je schoonmoeder of een etentje met de hele familie.
CEO baas van de lunch

Een kijkje in de keuken bij CEO baas van de lunch
We hebben hier de halve kaart geprobeerd en alles is van goede kwaliteit en de smaken sluiten perfect op elkaar aan. Onze favoriet? Het broodje entrecote met ganzenlever en truffeljus. Yum. Zin in een simpel broodje bal? Oke die van mijn moeder zijn natuurlijk de aller beste maar de ballen van CEO is de beste gehaktbal die ik in tijden gegeten heb. En alsof dat nog niet alles was, jawel hoor, ze hebben ook nog een terras.
CEO baas van de lunch

Je kunt C.E.O. baas van de lunch vinden op Karel Doormanstraat 368-370. Trek gekregen? Check even hun website voor het gehele menu. Meer hotspots in Rotterdam bekijken? Kik hier voor alle pareltjes uit 010.