Catwalk Junkie

Catwalk Junkie is een stoer, hip en cool Amsterdams merk wat is opgericht in 2009. Ik ontdekte ze een aantal jaar geleden al, want zij hadden de vetste ‘statement t-shirts’. Mijn Yeah Whatever shirt is denk ik mijn meest gedragen item aller tijden.
Catwalk Junkie

Catwalk Junkie forever

De naam ‘Catwalk Junkie’ komt uit de passie van de oprichters om constant te kijken naar de laatste trends en straatstijlen van over de hele wereld. Een beetje wat ik heb met online shoppen. Ik ga als een fashion junk dagelijks alle webshops af. Gewoon om te kijken wat er is, wie het allemaal heeft, hoeveel het kost en welke ik wellicht zou willen aanschaffen.
Catwalk Junkie

Statement shirts en perfecte basics scoor ik altijd bij Catwalk Junkie forever

Catwalk Junkie stond bij mij vooral bekend om hun kicke statement shirts maar nadat ik vorige week voor het eerst (leve de webshop) in de winkel aan de Prinsengracht was, kwam ik erachter dat ze ook hele leuke andere outfitjes hebben. Leuke jurkjes met lekkere prints, toffe plooirokken die je leuk kunt mixen met sportieve truien en de aller mooiste basics ever. Ik was al tijden op zoek naar een mooi, basic, zwart shirt wat je kunt dragen op een nette rok maar ook kunt combineren met een ripped jeans of een stoer kort rokje. Maar dit perfecte shirt bleek niet te bestaan. Tot ik bij Catwalk Junkie de winkel in liep en daar het shirt vond waar ik al tijden naar opzoek was. De stof is zo mooi, zo zacht en valt zo soepel. Zonder te passen wist ik dit is ‘m. Het shirt is gemaakt van cupro (dat is een hoogwaardig natuurproduct met een zijdeachtige touch en het is vooral bekend als een alternatief voor zijde) en dat is vanaf nu mijn lievelings stof. Benieuwd? De Tee Luca Black is dus mijn nieuwe favorite en die kan je hier shoppen. Maar, en dit overkomt mij wel vaker… het bleef niet bij één shirt, want dit shirt met palmbomen moést gewoon ook mee!
Catwalk Junkie

Shop till you drop

De Catwalk Junkie store is helemaal gaaf. Van de pashokjes tot de gezellige hoek waar je even kunt uitpuffen, everything is on fleek. Geen zin om naar buiten te gaan? Ze hebben een geweldige webshop dus shop your heart out.
Catwalk Junkie
Catwalk Junkie

Trek gekregen na het shoppen?
Hier kan je verder shoppen en lunchen in de 9 straatjes.