Canggu

Canggu is dé hotspot in Bali. Waar voorheen Seminyak de coolste plek was op het eiland is dat nu Canggu. Coole winkeltjes, gave bars, healthy hotspots, local warungs en een te gek strand. Canggu is hot!image

To Eat
Canggu is food paradise for me. Ik zou hier de hele dag kunnen en willen eten. Van het ontbijt tot ver na het diner… Van super hip en trendy tot super local. Van raw organic juices tot de lekkerste warungs. Canggu heeft het allemaal!

image

Betelnut Cafe
Mijn grootste favoriet. Voor ontbijt, lunch, snack, dinner en after dinner. Eigenlijk voor elk moment van de dag. De shakes zijn de lekkerste die je ooit zult proeven. De wraps zijn super gezond en heel erg lekker en de hippe variant van de Nasi Campur is om je vingers bij af te likken.

image

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de cheesecakes en de Naga Bowl. De Naga Bowl is to die for. Het beste ontbijt, de lekkerste lunch of het meest perfecte tussendoortje ooit. Het is gezond, ziet er prachtig uit en het is het aller aller aller lekkerste ever.

image

BETELNUT CAFE JUST GO THERE AND ORDER EVERYTHING! 

image

Warung BuMi
Typische local warung. Zelf aanwijzen wat je wil hebben rijst kiezen (wit, rood of geel) en smikkelen maar. Extreem cheap, nog geen 3euro voor een heel bord en mega lekker.
Vooral voor tussen de middag 12.00-16.00 uur want gaat zoals alle warungs vroeg dicht.

image

Campur Asia
De hippe variant van een warung. Een mix van local food en local food with a healthy organic twist. Ze hebben hier van alles en alles is even lekker en super gezond. Je zit hier heel gezellig en je kan alles ook meenemen. Hier heb ik een van mijn lekkerste lunches ooit gehad in Bali, dus echt een aanrader!

image

Crate
Dit hippe zaakje zit naast Betelnut en zit altijd vol. Ze hebben de lekkerste sandwiches en heerlijke cakes. Geweldige salades en je zit er super relaxed. Echt een tof tentje!

image

Cafe Avocado
Een leuk zaakje tegenover Warung BuMi. Lekker ontbijten met birchermuesli of lunchen met frisse salades en een menu vol healthy stuff.

image

Canteen
Zit op hetzelfde stukje iets verderop bij Cafe Avocado aan de kant van Warung BuMi. Heel gezellig hip, trendy zaakje. Ideaal om even uitgebreid te lunchen, chillen of je mail te checken.

image

Green Ginger
Healthy, raw, vegan, vegetarian foodshop. Leuk klein knus tentje waar je heerlijk kunt eten. Niet goedkoop maar heel erg lekker!

image

Kakilima
Ideal voor sunset cocktails. Je zit hier heerlijk en ze hebben in het gras super leuke lounge plekken. Perfect voor met kids want er zit een groot grasveld omheen waar ze kunnen rennen,gillen en stoeien zoveel ze maar willen en zonder dat iemand er last van heeft. Ze hebben ook een trampoline dus helemaal top. Lekkere tapas voor bij de borrel en een hele chille vibe.

image

Andere leuke tentjes zijn:
Bungalow
Deus
Old Man’s
Organic Coffee
Kawah Tropical Treats
Dandion Warung Culture
Voyager Warung
Sugercane Juicebar
Roti Canai

image

image

Een van de chillste hotels hier is The Dream Villa resort. Hier hadden wij een privé villa met open woonkeuken en zwembad. Awesome!! Klik hier om deze te boeken.