Cafe Blond

Blond servies is denk ik wel het populairste servies van Nederland. Bijna iedereen is de gelukkige eigenaar of eigenaresse van een kopje, bordje of misschien wel een gepersonaliseerde theepot. Blond is leuk, en Blond servies maakt koffie drinken of high tea’en nog veel leuker. Dat bedachten deze twee ondernemers ook en gingen een samenwerking aan met dit te gekke servies en openden een nieuwe hotspot in De Pijp.

Koffie drinken bij Café Blond

Bij Café Blond op de Ferdinand Bolstraat in de Pijp kan je vanaf half negen ‘s ochtends terecht voor koffie, thee en een lekker ontbijt. Zin in iets zoets? Dat kan uiteraard, ze hebben geweldige Pink Velvet taart, maar ook gewoon gezond ontbijten met een Cereal Killer of een kommetje fruit kan ook. Op de kaart staat ook een Petit dejeuner en voor 6,50 euro krijg je een croissantje, brood, hagelslag een gekookt ei en jam. Prima begin van je dag.

Lunch en early dinner

Naast ontbijten en taart eten kan je bij Café Blond ook goed lunchen. Op het menu staan wat soepen, een makreel salade, de geitenkaas klassieker en een Indonesische salade. Uiteraard hebben ze verschillende broodjes belegd met bijvoorbeeld mortadella, zalm, truffel en rosbief. Keuze genoeg. En dit alles wordt uiteraard op prachtige Blond bordjes geserveerd.

Benieuwd naar al mijn favoriete hotspots in De Pijp? Check ze hier. Wist je trouwens dat je heel goed kunt shoppen in De Pijp?

Photocredits en meer info? Check de website hier.