Buhjah  

image

Things i like
Buhjah
Ontdekt door mijn lief en leverancier van mijn aller mooiste cadeaus ever.
Wel duizenden keren ben ik hier langs gefietst of voorbij gelopen en elke keer bleef ik zwijmelend voor de winkelruit draaien… Buhjah is echt zo’n winkel waarvan je hoopt dat als je jarig bent iemand daar nou iets voor je koopt.
Zonder dat hij het wist was het in een keer raak. Zijn allereerste cadeau voor mij voor ons 1 jarig samenzijn kwam met stip binnen op een. En echt, tot op de dag van vandaag is het voor mij de allermooiste ring ooit.
En hoe kon het ook anders, gekocht in “die ene aller tofste winkel”!! Ongelooflijk.

image

Buhjah heeft alles.
De mooiste meest bijzondere exclusieve sieraden, van klein en subtiel tot grote mooie stenen en mega opvallende kettingen. Alles van prachtig materiaal, duur maar van kwaliteit. Ze hebben niet alleen sieraden ook hebben ze de gaafste tassen, shawls en portemonnees. On top of it all, verkopen ze ook de vintage handmade cowboy boots van By Cheryve.
Mijn laatste aanwinst om precies te zijn 😉

image

Weet je niet precies wat je wil hebben en wil je graag goed geadviseerd worden door vrouwen met stijl, klasse en inlevingsvermogen? Wil je de blits maken met een heel bijzonder cadeau? Heb je geld teveel?
Of ben je opzoek naar het meest bijzondere exclusieve sieraad en kan je je stijl omschrijven als een mix van Bali meets Bohemian Chique Ibiza Etnic Luxurious Hippy Style:
Go Here!