Breakfast Lunch Today

Breakfast Lunch Today is een leuk, gezellig en super lekker lunchtentje op de Theresiastraat. Ik was hier al een paar keer langsgereden maar het kwam er nooit van om er ook eens uitgebreid te lunchen.
Tot vorige week… en nu heb ik dus spijt dat ik er niet eerder ben geweest. BLT heeft een uitgebreide menukaart en daar ben ik dol op. Allerlei soorten lekkere broodjes, uitsmijters, clubs, ontbijtjes, soepen, salades, burgers en taarten.
We begonnen met smoothies, gingen door naar de broodjes, boekweitwraps, uitsmijters, frietjes en als toetje carrotcake. The full monty dus.
IMG_9810
Er staat zoveel lekkers op de kaart ik kon nauwelijks kiezen!
Het leuke aan BLT vind ik dat ze naast broodjes, burgers en lekkere maar ongezonde dingen ook heel veel (helemaal voor Haagsche begrippen) gezonde opties hebben. Boekweitwraps zijn zelfs in Amsterdam een unicum maar hier staan ze gewoon op de kaart! En ze waren ook nog eens lekker. Ik koos voor een uitsmijter met aller erop en eraan, op een boekweitwrap en met extra avocado. Heerlijk! 
IMG_9811
Maar de carrotcake verdient echt een eervolle vermelding, WAUW die was zo lekker! Een van de beste die ik ooit gegeten heb. De topping was dik en zoet (niet té maar gewoon precies goed) en de cake dik en klef. Ik moest mijzelf bedwingen niet stiekem een stuk mee te nemen voor naar huis…
IMG_9834
Dus wil je lunchen in Den Haag en heb je geen zin om helemaal de stad in te gaan? BLT is the place for you! 
Breakfast Lunch Today zit op Theresiastraat 15 in Den Haag. Opzoek naar andere leuke tentjes in Den Haag? Klik hier.
IMG_9807