Brasserie Pierre

Brasserie Pierre in Rotterdam is een brasserie zoals de Fransen het bedoeld hebben. Een ruim restaurant dat heel sfeervol is, grote ramen heeft en een terras met witte luifel waar je lekker mensen kan kijken op de Pannekoekstraat. En hoewel dit onder de Rotterdammers al geen verborgen hotspot meer is moet ik hem toch echt even met jullie delen. Want ben je een keer een weekendje in Roffa dan is dit zéker een hele goede om te lunchen of borrelen.
Brasserie Pierre

Franse frietjes met truffelmayo bij Brasserie Pierre

Alles klopt bij Pierre. Het Franse concept is compleet doorgevoerd en je waant je eigenlijk in een chique Parijse brasserie. De Franse muziek geeft veel sfeer en alle gerechten op de kaart zijn Frans. De coq au vin en steak tartare zijn geweldig maar de gamba’s en zalmtartaar moet je eigenlijk ook proberen. De bediening is vlot en erg uitnodigend. Oh en de truffelmayonaise is exact zoals ‘ie hoort te zijn dus bestel daar ook even wat franse frietjes bij!
Brasserie Pierre

Alles op z’n Frans. Zelfs de service

Dat de klant vooraan staat bij Pierre merk je in alles. Late lunch rond een uurtje of vier? Geen probleem. Iets meer bestellen van het gerecht dat je zo lekker vond dat je je bord erbij aflikt? Geen probleem, maken ze net even wat extra voor je. Zelfs de keuken sluit niet op een vast tijdstip. Hoe Frans wil je het hebben? Bienvenue chez Pierre!