Boutique hotel ‘t Keershuys

Een van de leukste steden in Nederland en ideaal voor een weekendje weg: Den Bosch. Redelijk centraal gelegen, goed te doen met de auto en de trein en stiekem echt het gevoel dat je op vakantie bent. Den Bosch is een prachtige stad, met mooie knusse straatjes, leuke winkels, ontelbare café’s en heel veel restaurantjes.
IMG_5686
Den Bosch heeft ook heel veel verschillende hotels, van grote ketens tot leuke knusse B&B’s. Ik verbleef in ‘t Keershuys en dat was een groot succes! Dit boutique hotel ligt echt middenin de stad, met alles op loopafstand. Genoeg parkeermogelijkheden en prachtige kamers. Sinds april 2014 is het hotel geopend en alles is helemaal nieuw en mooi. De kamers zijn prachtig, sfeervol, gezellig en luxe. Heerlijke Auping bedden en je rolt zo de stad in.
IMG_5589IMG_5591

Als je een leuk weekendje weg wil met je lief raad ik dit hotel ten zeerste aan. Maar ook als je met een groepje weggaat dan kan je het hele hotel bezetten want ze hebben slechts 6 kamers, hoe leuk is dat? Over het ontbijt hoef je je trouwens ook geen zorgen te maken. Naast het buffet bakt de kok heerlijke eitjes en pannenkoeken voor je!

keershuyshotel_LR-51

Wil je een kamer boeken bij ‘t Keershuys klik dan hier.
Ben je opzoek naar leuke restaurantjes in Den Bosch? Check mijn blog bij ‘to eat’ of klik hier.