Bios in de buitenlucht

Vijf weken lang, elke donderdag in augustus, opent het terras van het Humanity House voor een reeks spraakmakende documentaires in de open lucht. Alle IDFA- favorieten zullen worden vertoond tijdens de Bios in de buitenlucht 2017.

Bios in de buitenlucht; informatief, gezellig en inspirerend

Dit jaar tonen ze vooral verhalen die hoop geven en inspireren. Dappere mensen wereldwijd, die hun dromen najagen of buiten de gebaande paden denken. Zo gaat de Gaza Surf Club over een groep jongeren in de Gazastrook die graag wil surfen. Dat is daar alles behalve makkelijk, maar toch blijven de surfers dromen en doen. Maar ook dichterbij huis vinden we inspirerende verhalen, zoals die van Juf Kiet die les geeft aan een klas jonge nieuwkomers.
Bios in de buitenlucht

Nuttige info over Bios in de buitenlucht

De films starten zodra de zon onder is  (dat is dus rond 21:30 uur)  op het terras achter het Humanity House. De avond duurt tot max 23:00 uur en het terras en de buitenbar zijn vanaf 20:30 uur open. Leuk detail: alle films worden vertoond op zonne-energie en bij slecht weer gaan we natuurlijk naar binnen. Een kaartje voor de film kost €8,50 en is verkrijgbaar via deze link.

Voor de film een hapje eten? Check hier waar in Den Haag je moet zijn. Heb je Jamey Bennett bijvoorbeeld al eens geprobeerd? Of Bij Clarence?