Jamey Bennett

Jamey Bennett is de nieuwe hotspot in Den Haag op de Plaats. Het prachtige en xxl terras zorgt ervoor dat heel Den Haag hier in de zomer ‘s morgens vroeg al bijeenkomt voor een ontbijtje of een goede kop koffie. Dit gaat door tot de lunch, want ook dan zit je op dit mooie plein aan de Hofvijver heerlijk. Ze serveren heerlijke salades, goede broodjes en kleine gerechtjes die ook op de avondkaart staan. Maar ook voor een chique broodje kroket moet je hier zijn!

Lunchen bij Jamey Bennett
Lunchen kan je hier als de beste. Wij hadden stevige trek en bestelden een warme sandwich met pulled pork en een tonijn salade. De sandwich was echt overheerlijk en vulde goed zonder too much te zijn. Wat de pulled pork sandwich zo goed maakte, was dat ‘ie helemaal niet vettig was. Normaliter zie je mij ook niet snel een salade bestellen, veel te gezond. Maar deze salade met verse tonijn is echt next level. Ik zag ‘m voorbij komen op het terras en dacht direct; die wil ik. De combinatie van alle smaken komen goed samen in deze salade. Zeker bestellen, dit is een winnaar!
Jamey Bennett
Vanaf een uur of vijf start de borrel en vliegen de flessen wijn en gin tonics over het terras en door de zaak. Jamey Bennett is echt een perfecte borrel hotspot. De menukaart heeft een ruime keuze en door het shared dining concept kan je hier je drankje goed combineren met een klein hapje.
Menu Jamey Bennett Den Haag
Met zoveel lekkers op de kaart is het lastig kiezen, gelukkig deel je alles met je tafelgenoten en daardoor kan je dus veel meer bestellen. Ik vond de vongole en de garnalen echt helemaal de bom, zo lekker!
Jamey Bennett
De ideale starter wat mij betreft. Maar ook de gangen erna bevielen goed. We bestelden de gefrituurde rode biet, de rauwe tonijn pizza, een mooi stukje rib eye en de ha kau met truffelsaus. Heerlijk!
Als toetje namen de we kaas en uiteraard wat zoets, de trifle. Naast ons zat een groepje meiden die naast de hoofdgerechten ook de toetjes gingen delen en daardoor dus de hele kaart konden bestellen. Stiekem was ik wel jaloers…
Jamey Bennett
Jamey Bennet is een aanwinst voor de Haagse horeca. Het menu zit goed in elkaar en welk moment van de dag je hier ook komt, hier zit je goed. Doordat de zaak heel groot is, is het ideaal voor een dinertje met een grote groep. Er staat een dj te draaien en door de indeling oogt de zaak nog steeds knus, dus ook voor een romantisch diner voor twee is Jamey Bennet the place to be.
Jamey Bennet hotspots den haag

Om een tafeltje te reserveren bij Jemey Bennet klik hier.
Meer tips voor Den Haag? Klik hier.
Jamey Bennett hippe hotspot den haag
Jamey Bennett hippe hotspot den haag
Jamey Bennett hippe hotspot den haag
Jamey Bennett hippe hotspot den haag