BAUT Zuidas

BAUT was vanaf dag één een gigantisch succes en ook na het pijnlijke vertrek op de Wibaut ging het feest gewoon door in Zuid. Nu is BAUT alweer vertrokken naar zijn derde locatie en wat voor een.
Op de Zuidas, zo zo dat is niet mis.

Het Stadionplein was wit, strak en koeltjes. Ik vond dit de minst leuke tot nu toe… De locatie was cool, maar de inrichting was erg strak en koud, niet zo warm en gezellig als de locatie op de Wibaut of Zuidas. Het eten was zoals altijd heel goed natuurlijk en voor deze derde locatie hebben de heren het weer over een hele andere boeg gegooid. BAUT Zuidas heeft een heel andere look & feel, voor deze winterse editie hebben ze gekozen voor het thema ‘all black’. Donker, rauw en toch warm en gezellig. Verschillende kunstenaars hebben hun stempel gedrukt op de inrichting en het ziet er fantastisch uit.
BAUT Zuidas hotspots Amsterdam

Tot en met april zal BAUT ZUIDAS zeven dagen per week geopend zijn voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Maar dat is niet alles: deze nieuwe locatie biedt tevens ruimte voor kunst, design en muziek. De bar en bistro die voorheen deel uitmaakten van het restaurant krijgen op de Zuidas een eigen gedeelte; BAUT Bar & Bistro genaamd. Een toffe locatie voor een borrel, een zakenlunch, een lekker broodje of waar je gewoon even een borrel drinkt met vrienden.

Het menu is zoals we gewend zijn een mix van allerlei klassiekers en verschillende wereld keukens. Ik hou ervan dat je allemaal kleine gerechtjes kunt bestellen in plaats van traditioneel een voor hoofd en nagerecht.
Mijn favorieten? De steak tartaar van ossenhaas met een heerlijke crostini, bacon mayonaise en eendenlever krullen. Daarna neem ik meestal de tournedos Rossini en de softshell krab met mango en zoetzure salade.

Meer weten? Check hier hun site en reserveer snel!

 

 

http://bautamsterdam.nl/