BAUT & Dreesmann

Wat te doen met al dat gigantische V&D gebouw middenin het centrum? Een beter idee hadden de heren niet kunnen bedenken: V&D wordt BAUT & Dreesmann (B&D), Hoera!

The ‘moving circus’ BAUT heeft zich verplaatst naar de derde verdieping van het oude V&D pand aan het Rokin 164. Tot januari kan je hier zeven dagen per week terecht voor koffie, lunch, een stevige borrel (cocktails) en uiteraard het diner.
Baut & Dreesmann
Aangezien deze editie van BAUT zo groot is, wordt er nog meer omheen gedaan en krijgen verloren/bestaande elementen weer een functie. Denk aan heftige kunst aan de muur, paskamers die omgetoverd zijn tot plaskamers en nog veel meer van dit soort geinigheden.

De bar is gescheiden van het restaurant en krijgt een eigen programmering, ideaal als je alleen wilt borrelen of gewoon even een drankje wil drinken na het shoppen. Ondanks alle nieuwe elementen en de nieuwe locatie blijft de bekende BAUT-sfeer bestaan. Een tikkeltje rauw maar toch gezellig en warm.

En het eten? Dat blijft zoals altijd subliem.
Een nieuwe locatie betekent vernieuwing van de kaart. Maar ook hier blijft de BAUT essentie hetzelfde. Verschillende landen, verschillende gerechten. Shared dining of gewoon ieder voor zich.
baut en dreesmann
Ik ga hier volgende week een hapje eten, dus stay tuned!
Klik hier om een tafeltje te reserveren.