Bar Kantoor wordt de nieuwe hotspot in het Westerpark

Hotspot news!! In het Conscious Hotel in het Westerpark opent namelijk een te gekke nieuwe hotspot; Bar Kantoor. Een bar en restaurant in één waar heel wat mensen straks koffie gaan drinken én hun kantoor gaan houden. Ik in ieder geval wel!

Bar Kantoor wordt de nieuwe hotspot in het Westerpark

In 1885 werd dit pand gebruikt als kantoor en assistent-ingenieurswoning van de oorspronkelijke Westergasfabriek maar opent dus (hopelijk) begin april 2018 als hotel en all day restaurant en bar. Chef Dirk Moonen zwaait hier met de culinaire scepter in de keuken van het restaurant en bij Bar Kantoor kan je van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat terecht. Het wordt een echte all day hotspot voor de buurt, locals, zzp’ers en uiteraard de hotelgasten.

Bar Kantoor en het Conscious Hotel duurzaam en milieubewust

Helemaal hip tegenwoordig zijn zaken die duurzaam werken, milieu vriendelijk koken en zoveel mogelijk lokaal en biologisch inkopen. Bar Kantoor en het Conscious Hotel doen mee aan de trend en koken dan ook 100% elektrisch. Daarnaast krijgen ze zelfs een aquaponics waarin planten en vissen worden gekweekt. En ze richten het pand in met  (hoe hip!)  gerecyclede kantoormeubelen zoals ladekasten en oude stoelen die ze op verschillende manieren nieuw leven in blazen.

Bar Kantoor en het Conscious Hotel openen in April 2018 dus nog heel eventjes geduld.
Adres vast opslaan? Haarlemmerweg 10 in het Westerpark. Meer weten of altijd up to date blijven? Like hier hun Facebookpagina.

Lunchen in West? Check hier de leukste hotspots van Amsterdam West.