Bar Evert-Jan

Kennen jullie Bar Evert-Jan al? Op de (3x raden…) yep, de Jan Evertsenstraat in Amsterdam West. Mingus en Thomas hebben Bar Evert-Jan 3 maanden geleden geopend en ik hoorde dat dit nu al een populaire hotspot is voor een borrel of een lekker hapje.

Wat is Bar Evert-Jan? Kakkineus als de naam doet vermoeden is dat het allerminst. Bij Bar Evert-Jan krijg je goed eten voor een niet te hoge prijs. Een lekkere laagdrempelige zaak dus waar buurtbewoners, hipsters en zakenlui elkaar afwisselen.
Bar Evert-Jan

Maar wat Bar Evert-Jan pas echt leuk maakt is dat ze in het weekend vanaf een uur of negen de muziek wat harder zetten en de focus dan dus echt ligt op de borrel. Een beetje het Bar Bukowski idee van Oost maar dan in West. LIKE!

Elke vrijdag- en zaterdagavond is er live muziek en er zijn optredens van (niet de minste) jawel, onze favorieten uit de pretsteeg. De pianisten en zangers van de Crazy Pianos en de Pianobar op het Leidseplein zijn hier vanaf 2130 tot een uur of 1 aanwezig dus dat is gezellig indrinken en een dansje wagen mag natuurlijk ook.
Bar Evert-Jan
Je begrijpt, hier moet ik heen. Alleen wie neem ik mee… Daar wordt al druk over gediscussieerd bij mijn vriendinnen. Wordt vervolgd…

Meer weten? Check hier hun Facebookpagina.
Voor al mijn favo hotspots in West klik hier.
De leukste nieuwe en oude borrelplekken van Amsterdam? Die vind je hier.

Adres: Jan Evertsenstraat 3.