Banana Pancakes

Zaterdag is onze uitslaap dag. Meestal worden we toch wel katerig wakker en blijven we net zo lang in bed tot onze magen beginnen te knorren. Ik vind het heerlijk om een uitgebreid ontbijt te maken, de hele tafel vol met eten, ons mooiste serviesgoed, kaarsjes aan, fruit, eitjes, croissants uit de oven (ok ik geef toe dat is zijn taak want hij maakt ze simpelweg het aller lekkerst) en: banana pancakes.
IMG_3691
Lekker, makkelijk, snel & gezond:
2 bananen
3 eieren
Kaneel

Dit doe je in een kom en prak je met een vork of mix je met de staafmixer tot een beslag. (de banaan niet helemaal fijn prakken zorgt voor extra zoete pannenkoekjes)
Dan wat kokosboter in de pan en bakken maar.
Dit vereist een beetje geduld, want vuur mag niet te hoog.
On top doe je aardbeien blueberrys honing of dadelstroop en nog wat extra kaneel.

Goeie tip: koop het super kleingesneden kant en klare ontbijt fruit bij de AH. Scheelt je enorm veel gedoe en voor 2,50euro heb je dan een klein bakje met gesneden kokos, meloen, mango, ananas en granaatappel pitjes en een bakje met mango/passievrucht puree.

image

Hier smeer je de pancakes mee in, het fruit er overheen, wat kaneel en smikkelen maar!

image

(je kunt ook wat blueberry’s door het beslag mixen alleen dan mislukken ze bijna altijd bij mij) kwestie van meer geduld. En dat heb ik niet, vooral niet als ik honger heb.
IMG_3702
image
image