Baking Lab

Baking Lab is een Bakkers LAB waar je kunt ontbijten en lunchen, hele lekkere koffie en slowjuices kunt drinken, workshops kunt volgen en gewoon een brood kunt scoren. Het Bakkerscafé aan de Linnaeusstraat 99 serveert heerlijke vegetarische broodjes en gerechten en je kunt bij de ‘kneedtafel’ terecht en zelf een broodje maken.
Baking Lab

Baking Lab Amsterdam

Baking Lab ziet afval liever als grondstof en met die uitdaging komen ze vaak op nieuwe ideeën. Zo wordt restwarmte uit de open keuken hergebruikt om de kompostbak en tuinkas bij te warmen. Slim bedacht hè!? En ze gebruiken de overgebleven fruitvezels uit de sapcentrifuge in sommige broden, taarten en andere gerechten.
Baking Lab

Lunchen of een broodje scoren bij Baking Lab

Naast heerlijk brood voor thuis kan je hier bij Baking Lab ook heel lekker ontbijten of lunchen. Ze hebben heerlijke (haver latte) koffie en gezonde zelfgeperste slowjuices en een leuke, vegetarische menukaart. Tahini, Oosterse dips, avocado toast, croissantjes, heerlijke jams, tosti’s en er is altijd wel een special.
Baking Lab

Baking Lab gezond en gezellig

De meeste keuzes op het bord en op de menukaart zijn gezond, biologisch en huisgemaakt en allemaal vegetarisch. Daarnaast zit je boven gezellig in een soort van bakkers huiskamer achtige sfeer en ook kids zijn hier meer dan welkom. Lekker broodjes jam eten en wie weet een stukje taart.
Baking Lab
Baking Lab

Benieuwd naar wat Amsterdam Oost nog meer te bieden heeft? Check dan hier het artikel met de leukste hotspots van Amsterdam Oost! Meer weten over deze bakkerij, klik dan hier.