Asian Food Festival

Een tijdje geleden was daar het Sushi festival Joy, toen kwam Umami het Aziatische foodfestival in het Oosterpark en aankomend weekend is het het Asian Food Festival. We hoeven ons wederom niet te vervelen dit weekend!

Lekker eten bij het Asian Food Festival

26 en 27 augustus staan in het teken van sushi, dumplings, bao buns, sateetjes kokosnoten, loempia’s en nog veel meer. Yum!

Asian Food Festival op het strand in Amsterdam West

De lokatie is het hopelijk zonnige stadsstrand van DOK in Amsterdam West. Entree is gratis en het festival begint klokslag 1300. De ideale tijd voor een lunch, een extra lunch, een snack, of een vroege borrel. Je kunt hier tot een uur of 10 terecht dus later aansluiten en gewoon dineren kan natuurlijk ook.
Asian Food Festival

Bij het Asian Food Festival kan je roll’d up ice cream eten!

Wie er allemaal komen? Dat houden we nog even geheim maar een paar top trucks kunnen wij vast verklappen. Onze favoriete Coco’s Loco’s zullen er uiteraard zijn (zonder hun geen Asian foodfest) maar ook de Sushi Festival truck is onderweg, De jongens en meisjes van Pinch dumplings zijn er en padoempats! de Roll’D Up Ice Cream Rolls zijn ook te krijgen, oh yeah!

Adres?
Dok Amsterdam; Moermanskkade 71, 1013 BC Amsterdam, Netherlands. Meer info? Klik hier.