Sushi Festival JOY

Mijn lente kan nu al niet meer stuk! Waarom? Dat mag ik ein-de-lijk bekend maken. 8 t/m 10 juni wordt het allermooiste Westbroekpark weer omgetoverd tot een Aziatisch openluchtrestaurant want dan start sushi festival Joy! Daarna zijn Den Bosch, Utrecht en Maastricht aan de beurt dus heel Nederland wordt deze zomer voorzien van sushi, sushi en nog eens sushi. Maar er is meer…
Sushi Festival JOY

Sushi Festival JOY een nieuw Asian streetfood festival

Sushi Festival JOY is een nieuw Asian streetfood festival wat vorig jaar voor het eerst plaatsvond en wat het anders maakt dan andere foodfestivals is dat bij dit festival de Japanse keuken centraal staat. Tientallen foodtrucks bieden niet alleen een grote verscheidenheid aan heerlijke sushi, maar ook een ruime keuze aan andere populaire en minder bekende soorten streetfood zoals dim sum, sukiyaki, poké bowls, bao buns en ijsrolletjes. Hmmm.
Sushi festival Joy

Dansen, zingen en eten bij JOY

Naast al deze Aziatische hapjes zorgt Festival JOY ook voor vertier met een ‘Japanse’ twist. Denk aan een karaoke hotel van containers (OMG nu al zin in), verschillende sushiworkshops, een game room en ontspanningsmassages. Ik geloof zonder ‘happy ending’ maar je weet het nooit. Tijdens Joy is er ook ruimte voor een dansje want er staat elke avond een DJ. Ik kan al niet meer wachten en blok dus beide weekenden direct in mijn agenda.
Sushi Festival JOY

Gratis entree bij JOY

Fijn detail: Het festival is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Bij je eerste bestelling betaal je eenmalig € 2,50 voor jouw Festival JOY glas. Door deze bijdrage worden tienduizenden plastic bekers bespaard en draag je bij aan een schoon terrein.
Sushi Festival JOY

Leuk met de kleintjes

Speciaal voor de mini’s is er een kinderprogramma opgesteld met kookworkshops, knutselactiviteiten, theater en spelletjes. Festival JOY kenmerkt zich door een typische levendigheid en vrolijke activiteiten, geïnspireerd op Aziatische marktjes en drukke straten vol geurige stalletjes. Trakteer jezelf op een verrassende ontdekkingsreis en waan je een weekend lang in New Tokio. Ideaal middagje met de kids dus. Paps en mams lekker aan de wijn en sushi en de kleintjes lekker rondrennen en Japanse poffertjes eten.
Sushi Festival JOY

Meer info over Festival JOY? Klik hier.
Voor meer food festivals check MyTravelBoektje af en toe!